Kevadesse uue kasutatud autoga

Kevadesse uue kasutatud autoga

Kui loodus tärkab ja päike käib järjest kõrgemalt, siis tekib soov ja vajadus teha ka rohkem sõite, seega on ideaalne aeg autovahetuseks. Elkest saad nüüd endale uue kasutatud auto soodsa intressi ja 0 € lepingutasuga. Kõigile kuni 7-aastastele autodele kehtib intressimäär 2,29% + 3 kuu euribor ja sissemaks vaid 10%. Leia omale uus vähekasutatud auto Elkest ja sõida rõõmsalt kevadesse!

 

Vali uus kasutatud auto

Sulge

Tekkis huvi?

Kui sul tekkis huvi antud pakkumise vastu, siis saada meile oma kontaktandmed ning me võtame sinuga ühendust.
Esindus *
Nimi *
Telefoni number *
E-post *
Märkused
Soovin saada

Pakkumine kehtib kuni 31.03.2024.

Teenuse pakkuja on SIA Citadele Leasing Eesti filiaal (krediidiandjate nimekirja kantud numbri 4,1-1/81 all). Krediidi kulukuse esialgne määr on 6.199% aastas järgmistel näidistingimustel: vara hind käibemaksuga 19 900 EUR, sissemakse 10%, jääkväärtus 30% ,krediidisumma käibemaksuga  EUR, periood 60 kuud, läbisõidupiirang 100 000km, tagasimaksete arv 61, intressimäär 2.29% aastas + 3 kuu Euribor (31.12.2023 oli 3 kuu Euribor 3.909%, lepingus fikseeritud Euribor võib muutuda iga 3 kuu järel ja negatiivse baasmäära korral kohaldatakse baasmäärana 0%), lepingutasu 0 EUR. Määr on arvestatud eeldusel, et krediit võetakse kasutusele viivitamata ja täies mahus ning põhiosa ja intress makstakse tagasi igakuiste maksetena. Kõigi tarbija poolt krediidi tagasimaksmiseks ja krediidi kogukulu kandmiseks tehtavate maksete kogusumma on 17 114.60. Liisingu võtmisel tuleb sõlmida ka kasko- ja liikluskindlustus. Tutvu finantsteenuste tingimustega aadressil https://www.citadeleleasing.ee/ee/private/docs/ ning vajadusel konsulteeri asjatundjatega.

Pildid on illustratiivsed.

Jälgi meid:
Veebipartner:
Sulge

Loading ...
Kasutame Elke veebilehel lisaks tehnilistele küpsistele ka Statistika- ja Reklaamküpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku Statistika- ja Reklaamküpsiste kasutamiseks.
Vaata küpsiste kasutamise kohta täpsemat infot siit.