et ru
Üldtelefon: 650 5700 Hooldus: 650 5720

Aja sisustamine

On palju võimalusi, kuidas sisukalt planeerida Elke Autos autohooldusele kuluvat aega.

 

SÖÖGE LÕUNAT

Kiire kõhutäite saiakeste, võileibade, salati ning kohvi/tee näol leiate meie majas olevast kohvikust, hinnatase jääb vahemikku 1 kuni 4 €.

Soe toit on vaid lühikese jalutuskäigu kaugusel, valikus on Kamikaze (Sõstra 2), Buffalo Pub (Liimi 1), Amps 3 Marienthali keskuses (Mustamäe tee 16).

 

TEHKE TÖÖD

Elke Autos on vaba WiFi leviala. Kes oma sülearvutit kaasas kanda ei soovi, saab vajalikud toimingud teha ka Internetiühendusega lauaarvuti abiga, mis mõeldud klientidele kasutamiseks.

 

UURIGE AUTOINFOT

Ooteajal on Teil väga hea võimalus lasta oma auto tasuta ära hinnata, kasvõi lihtsalt selleks, et olla teadlik, milline on hetkel sõduki turuväärtus.

Ja kus veel süveneda automaailma kui mitte autoesinduses. Ooteajal võite paluda müügimehelt saalis olevate autode tutvustust ja paluda meeldinud mudelile pakkumist.

 

KASUTAGE AEGA ARGITOIMETUSTEKS

Läheduses asub Marienthali keskus, kus asuvad näiteks Swedbank, Eesti Post, ERGO Kindlustus, Farmacia apteek, Rikets Lilled, võtmete valmistaja ja Selvergi. Lisaks on veel läheduses Küti äri, Electrolux, Denimdream outlet, Balteco esindus salong, Flex sülearvutikeskus, Beebimaailm.ee, A&T sport, Salmo kalapood, Sundecor, FEB, Stokker, Baltic Bolt, Sadolin värvikeskus ja Rademar.

Mitmed argitoimetused saab korraga ette võtta.

 

LASTEGA ELKE AUTOS

Koos lastega ootajatele on soodne võimalus jalutada kõrvalasuvasse Löwenruh parki mänguväljakule lustima.

Samuti on mänguväljak ka Kullo huvikeskuse lähedal (Mustamäe tee 59).

Lisaks on meil on „vormel“ millega lapsed saavad sõita.

Jälgi meid:
Veebipartner:
Broneeri teeninduse aeg
Broneeri proovisõidu aeg
Küsi pakkumist
Liitu uudiskirjaga
Sulge

Loading ...
Kasutame Elke veebilehel lisaks tehnilistele küpsistele ka Statistika- ja Reklaamküpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku Statistika- ja Reklaamküpsiste kasutamiseks.
Vaata küpsiste kasutamise kohta täpsemat infot siit.